kkvInfo

Amit egy kkv vezetőjének az online világgal kapcsolatban tudnia kell(ene). Tanácsok, témák, ötletek, vélemények. Online kkv szakmai blog.

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kommentek

Fussunk neki!

2009.03.24. 00:02 | kkvblogger | Szólj hozzá!

Címkék: majom aforizmák ószuahéli

Mivel időből van mindenkinek a legkevesebb, nem szeretném húzni az első bejegyzésem. (Erre Sanyi barátom csak annyit mondana: "Nekem konkrétan pénzem van a legkevesebb, idővel még egész jól állok" és valahol igaza is van - és nem csak azért, mert 28 éves. Az idő és a pénz egy kkv esetében ugyanazt jelenti.)


Ószuahéli eredetű törzsi világmegváltó aforizmák helyett tehát néhány szóban arról, hogy mit tervezek megosztani a jövőben ezen az oldalon:

  • Elsősorban minden olyan információt, amiről úgy gondolom, hogy a kkv-k mindennapjait segítheti. Főként online témák, de semmi nincs kizárva.
  • Rendszeresen fogok írni olyan online szolgáltatásokról, amelyeket érdemes használni időmegtakarítás, hatékonyságnövelés - és most kapaszkodjatok! - közvetett módon bevételtermelés miatt. (Nem baj, ha még nem érted mi az a social network marketing, később ezt is igyekszem értelmesen elmagyarázni.)
  • Ha pedig offline, akkor elárulom, hogy személy szerint milyen ingyenes - ha úgy tetszik open source - szoftvereket használok és nyugodtan alszom, mert nincs illegális program a céges gépeken.

Fentiekből már kiderült, hogy mire megy ki a játék: igen, szeretnélek megtanítani arra, hogy hogyan használd okosan az internet világát annak érdekében, hogy költséget takaríts meg. Saját esetem a legjobb példa: havi szinten hatszámjegyű összegeket takarítok meg a két évvel ezelőtti állapothoz képest. Ha ez nem autentikus, akkor semmi...

És hogy akkor minek jár a szám? Tök egyszerű: egy kedves ismerősöm kért meg rá, hogy tapasztalataimat írjam inkább le ahelyett, hogy kiselőadásokat tartok neki a helyes ügymenetről. (Ez most maradjon kettőnk közt, de időközben becsődölt...)

Megfogadtam tanácsát. (A kioktató stílusom meg majd visszafogom, hogy élvezhető is legyen valamennyire.)

Mert alapvetően rohadt jófej vagyok ám! :O)

és csak néha ilyen:

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr121021504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása